Få en oplevelse

Kommende arrangementer hos Porto Pires

Til dig der elsker vin

Portvinssmagning i Svendborg
Porto Pires i Svendborg

Torsdag den 3. november kl. 18-20

Torsdag den 6. oktober kl. 18-20 UDSOLGT 

Kom til Portvinssmagning i flotte omgivelser. Jeg tager dig med til Portvinens hjemland – Portugal, hvor jeg er født og opvokset.

I Porto Pires vil du smage og høre om lækre Portvine, og samtidig blive klogere på denne vintype. I kan være helt sikker på at få en dejlig oplevelse, hvor der bliver smagt på masser af gode Portvine. Tag en god ven eller familiemedlem med til en portvinssmagning med dejlige dråber og god stemning.

Billetter kan købes i Butikken Porto Pires, Møllergade 68, 5700 Svendborg. Fra den 19/8 Sidste frist for at købe billetter er den 29/8. Smagning gennemføres kun ved minimum 10 solgte billetter. Aflyses smagningen – refunderes det fulde beløb naturligvis.

Pris pr. person. 250,-

Find vej

Porto Pires

Mere end en specialbutik

Hos Porto Pires vil vi mere end bare sælge lækre specialiteter. Vi vil begejstre, inspirere og gøre vores kunder klogere på den store kulinariske verden, man finder i Portugal. Et besøg hos Porto Pires er en rejse til syden, hvor du kan få del i vores kærlighed og viden om de særlige smage, som man kun får i det portugisiske køkken.

Find vej

Porto Pires er centralt placeret i hjertet af Svendborg – Vi er et stenkast fra Svendborg Station og der er mulighed for parkering lige rundt om hjørnet. Hvis du har spørgsmål til vores specialiteter, vine eller gavekurve, er du velkommen til at ringe eller skrive før du besøger os.

Adresse:

Porto Pires
Møllergade 68 C
5700 Svendborg, Fyn

Åbningstider:

Mandag – Torsdag: 10.00 – 17.30

Fredag: 10.00 – 18.00

Lørdag: 10.00 – 14.00