Porto Pires Gavekurve

Med en smuk og lækker gavekurv fra Porto Pires har du altid den perfekte overraskelse til den du holder af. Vores gavekurve er sammensat til alle anledninger, med et stort udvalg af vores lækre specialiteter i højeste kvalitet. Du kan umuligt ramme ved siden af med en gavekurv fra Porto Pires.

Porto Pires i Svendborg

Gaver der glæder

Firmagaver

Priser fra 150,-

Uanset gaveløsning, er vi altid klar til at rådgive og hjælpe med at forkæle medarbejdere, netværksforbindelser, kollegaer, samarbejdspartnere eller kunder med en elegant gavekurv.

Vi tilbyder et bredt sortiment af vine, portvine og en masse andre lækre delikatesser fra Portugal. Vi forhandler også dansk chokolade som Reserve og Bælg Konfekt. Kig ind i vores butik og bliv inspireret.

Bestil nu
Porto Pires i Svendborg

Gavekurv til vinelskeren

Vingave for enhver smag

Priser fra 150,-

Hvis du leder efter den perfekte vingave, så har PortoPires har et stort udvalg af kvalitetsvine og portvine fra Portugal.

Du kan sammensætte din egen unikke gavekurv med dine favoritter, og vi vil sørge for, at den er smuk og præsentabel til når du skal overække den. Kom og se vores store sortiment i butikken, og bliv inspireret.

Bestil nu
Porto Pires i Svendborg

Gavekurv til den perfekte fejring

Sig tillykke med en gavekurv

Priser fra 150,-

Den perfekte gave til ham, hende eller en kollega overrask en du holder af med en lækker tillykkegavekurv. Den kan fyldes med vin, chokolade og andre udsøgte delikatesser fra Portugal.

Vi sammensætter gavekurven i fællesskab så du kommer hjem med den helt perfekte tillykkegavekurv. Besøg vores butik på Møllergade 28, 5700 Svendborg.

Bestil nu

Bestilling

Du kan kontakte os på telefon 42 41 42 71 eller mail: info@porti-pires.dk.
Du er også meget velkommen til at besøge vores butik – Møllergade 28, 5700 Svendborg.

Find vej

Porto Pires er centralt placeret i hjertet af Svendborg – Vi er et stenkast fra Svendborg Station og der er mulighed for parkering lige rundt om hjørnet. Hvis du har spørgsmål til vores specialiteter, vine eller gavekurve, er du velkommen til at ringe eller skrive før du besøger os.

Adresse:

Porto Pires
Møllergade 28
5700 Svendborg, Fyn

Åbningstider:

Mandag – Torsdag: 10.00 – 17.30

Fredag: 10.00 – 18.00

Lørdag: 10.00 – 14.00