Mærk kvaliteten

Hos Porto Pires gør vi os umage med at lave alle møder med vores specialiteter til en fest. Der er er dog en ting, vi tager meget alvorligt: Respekten for de gode råvarer og kvaliteten af alle produkter, som vi tilbyder vores kunder.

Smagen af Portugal

Hver en mundfuld fra Porto Pires smager af Portugals solbadede klippeskråninger og bakkedale. Nøje udvalgt fra lokale forhandlere, så smagsoplevelserne kan nydes og begejstre i hjertet af Svendborg.

Passion der smitter

Det er vigtigt, at du kommer hjem med andet og mere end velsmagende lækkerier. Hos Porto Pires pakker vi også kurven med kyndig vejledning om alle vores vine og specialiteter, så du ved hvad du putter i munden.
Specialvarebutik i Svendborg - Porto Pires - Specialiteter fra Portugal
Ana Pires fra Porto Pires i Svendborg

Mød

Ana Pires

Ana Pires er vokset op med de portugisiske råvarer helt inde på livet. Fra barnsben hjalp hun til på familieplantagen i Benquerenca i det centrale Portugal, hvor man i fællesskab og med respekten for de tidligere generationer tryllede solmodne oliven og druer til olie og vin.

Som 19 årig trak kærligheden hende fra de varme himmelstrøg til det kolde nord, hvor hun sidenhen forelskede sig igen: Denne gang faldt kærligheden på det sydfynske øhav, der gennem de sidste 39  år har været hendes hjem.

Gennem årene har Ana holdt sin passion for mad og vin ved lige som både kok og  tjener i bl.a. hotelbranchen. Her har hun delt ud af sine erfaringer og begejstring for den kulinariske verden, og har samtidig opbygget et solidt kendskab til hvordan man finder og bruger råvarer i højeste kvalitet.

Selvom Ana elsker Danmark og Sydfyn, er hendes hjerte aldrig holdt op med at banke for Portugal, og de autentiske smage i det portugisiske køkken har altid trukket hende tilbage til syden.

Med Porto Pires ønsker Ana at bringe det bedste fra sit hjemland til Svendborg. Med fokus på de særlige specialiteter, man kun finder i Portugal, samt den kompromisløse tilgang til kvalitet og gode smag, har byen fået en portugisisk perle: Her kan du få stillet tørsten, gå på jagt i autentiske kulinariske oplevelser og blive smittet af Ana’s begejstring og passion. Velbekomme!

Gå på opdagelse

null

SE VORES GAVEKURVE

Noget at fejre eller en at forkæle? Vi har lækre gavekurve til alle anledninger.

null

ARRANGEMENTER

Følg med i vores spændende og hyggelige arrangementer.

null

KONTAKT OS

Find vej til butikken eller giv os et kald hvis du har spørgsmål eller forespørgsler til vin, specialiteter eller gavekurve.

Find vej

Porto Pires er centralt placeret i hjertet af Svendborg – Vi er et stenkast fra Svendborg Station og der er mulighed for parkering lige rundt om hjørnet. Hvis du har spørgsmål til vores specialiteter, vine eller gavekurve, er du velkommen til at ringe eller skrive før du besøger os.

Adresse:

Porto Pires
Møllergade 28
5700 Svendborg, Fyn

Åbningstider:

Mandag – Torsdag: 10.00 – 17.30

Fredag: 10.00 – 18.00

Lørdag: 10.00 – 14.00