Lokal kvalitet

Hos Porto Pires, der ligger i Svendborg midtby, leverer vi den lokale smag og stemning fra Portugal. Vi håndplukker vores specialiteter så du kan få en helt unik og ægte portugesisk oplevelse, når du spiser din frokost hos os.

Smagen af Portugal

Om du har lyst til en frokostplate med vores lækre tapasretter eller bare ønsker at stille den lille sult med et stykke hjemmelavet kage og en kop skøn aromatisk kaffe - så kan du nyde begge i hyggelige rammer hos os.

Passion der smitter

Med vores nøje udvalgte råvarer og specialiteter, ønsker vi at give dig en autentisk oplevelse af Portugal. Vi vil gerne være dit foretrukne spisested og restaurant til både tapas, frokost eller til en kop kaffe med kage.
Skøn tapasanretning i restauranten og rødvin
Fade med Portugisiske specialiteter og tapas - ud af huset

Din foretrukne

Restaurant og Spisested

Vi vil gerne byde alle velkommen i vores butik og restaurant Porto Pires. I mange år har vi udvalgt de bedste specialiteter og råvarer for at kunne bringe dig det bedste af Portugal tættere på dig. Ud over, at du hos os finder en skattekiste af portugisiske specialvarer, har du også mulighed for at nyde dem i vores restaurant. Vi serverer lækre tapasanretninger, sprøde salater, et skønt glas vin, smagfulde cocktails eller hjemmelavet kage med en kop kaffe til.

En oase af smag

Vi stræber efter at skabe et rum, hvor du kan opleve Portugal på en helt unik måde. Udover at tilbyde vores kunder en bred vifte af portugisiske produkter, har vi skabt en atmosfære, hvor du kan nyde det autentiske portugiske køkken. Kombinationen af, at butik og restaurant hænger sammen gør, at der ikke er langt fra butik til bord.

Tag med os på en rejse

Uanset om du er en dedikeret portugisisk madelsker, er eventyrlysten og bare nysgerrig efter at udforske en ny kulinarisk verden, er du velkommen hos os. Vi inviterer dig til at udforske vores butik, prøve vores lækre retter og dele vores lidenskab for Portugal.

Så kom med os på en smagfuld rejse, hvor vi glæder os til at have dig som vores gæst og dele den vidunderlige verden af portugisisk mad og kultur med dig i vores butik i Svendborg – en rejse for alle dine sanser.

Gå på opdagelse

null

SE VORES GAVEKURVE

Noget at fejre eller en at forkæle? Vi har lækre gavekurve til alle anledninger.

null

ARRANGEMENTER

Følg med i vores spændende og hyggelige arrangementer.

null

KONTAKT OS

Find vej til butikken eller giv os et kald hvis du har spørgsmål eller forespørgsler til vin, specialiteter eller gavekurve.

Find vej

Porto Pires er centralt placeret i hjertet af Svendborg – Vi er et stenkast fra Svendborg Station og der er mulighed for parkering lige rundt om hjørnet. Hvis du har spørgsmål til vores specialiteter, vine eller gavekurve, er du velkommen til at ringe eller skrive før du besøger os.

Adresse:

Porto Pires
Møllergade 28
5700 Svendborg, Fyn

Åbningstider:

Mandag – Torsdag: 10.00 – 17.30

Fredag: 10.00 – 18.00

Lørdag: 10.00 – 14.00